Post by klinxanficanmo on Mar 12, 2022 21:49:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Мнемонист - тренировка памяти и мозга ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Мнемонист - тренировка памяти и мозга IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше очок ▞▞▞
▞▞▞ Мнемонист - тренировка памяти и мозга 2022 version ▞▞▞
Ця гра дуже хороша
Хороша гра
Прикольно
Гарна гра, я сподіваюся, що я стану кращим мнемоністом
Гарна гра, гарна ідея. Я пам’ятаю кожне слово, пов’язане з певною історією, і це мені дійсно дуже допомагає🤘
Як в ігрі змінити мову? прога скачалася на англійській мові, в налаштуваннях гри змінила на російський, перезапустила, все рівно все залишилося на англійському...
Я не знав, наскільки прекрасно працює мій розум, поки не знайшов цю програму. Розум застосовує логіку, щоб запам’ятати слова різними способами: 1) Він створює повну історію. 2) Різні випадки, якщо 1 не вдається, тобто різні історії. 3) Якщо слова незнайомі, це застосовує дивну логіку для запам’ятовування. Загалом, я лише свідок, який спостерігаю і насолоджуюся функціональністю свого розуму.
Я вважаю, що ця програма дійсно корисна, але вона повинна містити випадкові слова щоразу, коли ви відкриваєте рівень, і необхідне інше графічне покращення.
Це гарно
Чудова безкоштовна гра, але забагато шкідливої реклами
Добре 👍
Це досить весела гра, і у мене виходить набагато краще, ніж я думав. Це дає мені певну впевненість у моїх навичках запам’ятовування та весело придумувати історії на місці (щоб допомогти запам’ятати слова).
Мені подобається додаток. Але саркастичні нагадування справді дратують. Сарказм абсолютно непотрібний. Невдовзі видаляється, якщо продовжиться.
Лише на 4-му рівні, але я радий, що встигаю це зробити. Цікаво подивитись, що буде далі
Гра сподобалася, але чомусь висота гри не вміщається на весь екран і я не можу дотягнутися до кнопок. Крім того, коли я хочу використовувати голосовий ввід, інструкція завжди з’являється, і я не можу закрити інструкцію, і мені потрібно перезапустити гру. Я поставлю 5 зірок, коли ви виправите це
Просто добре
Гра точно розвиваюча, вона дуже подобається
Мнемонист - тренировка памяти и мозга Ordspel xlo
гарно . я рекомендую це. 😀
гаразд
Це хороша програма, але я думаю, що це дуже дорого
Будь ласка, додайте ще кілька рівнів & інші ігри, будь ласка, мені подобається. Я закінчив усі рівні весело & Також тренується пам'ять
Мені подобається те, що немає реклами. Мінімалістична графіка - це я ціную. Дійсно гарна гра!
Дуже круто
Six! Başsındırma jhx
Раніше я був повністю закоханий в цю гру. Це дійсно покращило мою пам’ять. Але я використовував російськомовну версію, оскільки я росіянин. Тепер, навіть змінити його, не працює.
Дуже добре
Уявіть усім своїм розумом. Це чудовий інструмент для розвитку вашої уяви та пам’яті. Я пораджу читачеві уявити слово в картинці, а потім об’єднати їх, щоб створити історію чи сценарій, можливо, безглуздий. Наш мозок працює, створюючи шаблони.
Я пропоную вам використовувати цю програму щодня, щоб покращити вашу пам'ять, я забув прості речі зараз, я думаю, що я трохи покращуюся, пройшло 2 тижні ...
Це дуже цікавий додаток. це достатньо захоплююче, щоб скоротити ваш час, коли вам доводиться бездумно повозитися кілька хвилин або кілька, за винятком того, що це також збагачує та приносить користь! Я використовую його лише два дні, і я дійсно відчуваю різницю - однозначно рекомендую. Він також має чудові методи/способи тренувати вашу пам'ять, коли ви йдете вперед. треба спробувати.
Так весело зі спрощеною логікою. Не можете зупинити свої думки від гонок? Вам потрібно зайнятися активністю, щоб уповільнити розум і зосередитися? Ідеальна толерантність до лиха, регуляція емоцій DBT вміння контролювати думки. Відволікає ваш розум від роздумів і зосереджує ваш розум на цих іграх. Взагалі, чудовий вибір для швидкого відволікання.
Крута програма.Добре тренує мозок.Дякую розробникам!
Це дійсно корисно для запам’ятовування слів. Будучи студентом, це дуже корисний інструмент.
Це допомогло мені у тренуванні пам'яті
мне нравится помогает отачивать метод цицерона в мнемонике.
Працює добре
Гарна гра для проведення часу.. це як кардіо для мозку
Мнемонист - тренировка памяти и мозга Kelime kjvb
До багатьох оголошень.
Ця програма була дуже корисною під час навчання використання системи локусів. Чудово підходить для тренування пам'яті. Спасибі!