Post by klinxanficanmo on Mar 12, 2022 21:51:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać klawisze zwiększające kod ▞▞▞
▞▞▞ Real Piano 2022 version ▞▞▞
Dobra aplikacja bardzo fajna aplikacja bardzo dobra bardzo fajny fortepian bardzo ładnie grał jak prawdziwy fortepian i bardzo duży, więc oceniłem go na 5 gwiazdek, ale bardzo długi czas na pobranie, pobrałem go, ponieważ chcę zagrać piosenkę z motywem Transformers
Była jedna melodia, którą lubię, dzięki za tę grę
Ta gra jest do bani, kiedy ją uruchomiłem i grałem, miała różne dziwne dźwięki, kiedy grałem na pianinie i słyszałem, że to statyczne dźwięki, nie pobieraj tego
BARTEK
To jest dobra aplikacja plxxx dawonload tych. Osoby, które lubią fortepian, to lepsza aplikacja do obsługi
Jestem podekscytowany tą grą, jest fajna i długa jest fajna, ponieważ uczysz się muzyki i uczysz muzyki innych i stajesz się lepszy na pianinie. To bardziej jak piosenka, klawisze są mylące i jest bardzo, bardzo wolne. b,c,d,e,f,g to jest totalnie zagmatwane i nudne, powinieneś iść i powiedzieć babci, że tego nienawidzi, umrze, ludzie wokół niej to los, a kiedy to napiszesz i opublikujesz, powiesz, że to jest dobra recenzja, ale jest naprawdę zła.
Nie, właściwie nienawidzę tego pianina. . Myślałem, że będzie lepiej, ale w rzeczywistości jest do bani
To naprawdę dobre. Pomaga mi w lekcjach gry na fortepianie, dzięki chłopaki 🤝 t
Bardzo fajnie można się napisać można sobie pograć wyjeździe, jeśli się nie wzięło prawdziwych organów
Dopiero się uczę !
doświadczenie było okropne, nigdy nie pobieraj tej gry. ta gra Cię ominie
Dałem mu 2 gwiazdki, ponieważ ma bardzo niski dźwięk i to jest bardzo bakar?
Tak, to naprawdę fajna gra na pianinie, której się nauczyłem i robię piosenkę
Nie graj za głośno!!!!!
To w porządku, dźwięk aplikacji był czasami powolny, ale zdecydowanie jest dobry, jeśli jesteś w ruchu i chcesz zagrać na pianinie. /\__/\ | ° - ° | fortepianoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo |_| |_| |
Kocham tą grę. Twoje efekty dźwiękowe są bardzo dobre, ale nie fortepian, ponieważ jest zbyt słaby i odległy. mój brat ma go i gra przez CAŁY CZAS! Ale on wie, jak grać pierwszą linijkę Sonaty Moonlight (mam książkę z klasyką fortepianu, więc wiem) p.s. Używam dużo języka z XVII wieku (Ty)
Niedobrze mój telefon został zamknięty po reklamie
Fajnie bt wolno z hitami
Ciężko jest grać na telefonie, ale i tak mam nowy mały tablet, więc teraz jest mi łatwo grać. Używałem mojego babcinego fortepianu, który pewnego dnia z jakiegoś powodu się zepsuł. Dzięki tej aplikacji mogę ponownie grać na pianinie.
Uwielbiam tę aplikację i kocham prawdziwy instrument fortepianowy do gry, jego muzyka dmucha mnie jak wiatr i zostaję muzykiem, wspaniała aplikacja do gry na szerokiej klawiaturze, aby grać mi miło. Znalazłem taką aplikację.
Dźwięk opóźnia się, nie jest łatwo wiedzieć, co zrobi każdy przycisk, a garaż muzyczny iPhone'a jest o wiele lepszy!
Nie da się grać
To jest więcej niż cudowne!! Bardzo to lubię. Zero skarg.
Obrzydliwe ... tyle reklam ... odinstalowałem w 3 minuty
Uwielbiam, że dźwięki w grze są ładne, ale kiedy klikam jeden, pojawia się po może 5 sekundach
Uwielbiam to, ale nie możemy nagrać naszego głosu i trochę nudno ☹️
_🔥_🎹 \😠/ wrzucić w ogień , śpiewając rozpalaj fortepian!!! 👨🚒.
Ok aplikacja, chociaż występuje opóźnienie po naciśnięciu notatki i usłyszeniu dźwięku. Miałem problemy z grą, ponieważ to opóźnienie bardzo mnie rozpraszało. Drobny szczegół, bo mam ocd, źle przeliterowali urodziny, ale nikogo to nie obchodzi. Ogólnie rzecz biorąc, ok aplikacja, jeśli grasz powoli, ale jeśli lubisz Joakima Karuda, nie polecam jej.
Fajne pianino, ale miałem kilka piosenek, dlaczego nie wiem
Dziękuję panu za wykonanie tej aplikacji i założenie sklepu z zabawkami. Wiele problemów zostało rozwiązanych przyczyny tej aplikacji ludzie nie kupują pianina i nie tracą pieniędzy na zakup fortepianu wiele pomocy zostało rozwiązanych
Bardzo zła aplikacja, gdy używasz tego głosu, nie jest jasne, że brzęczy i wibruje
Fajna gra, nie ma zbyt wielu dodatków, ale powinieneś rozwijać się coraz bardziej 🙂🙂
ładne , ale proszę , żeby były bardzo ładne , zrób mikrofon , do którego śpiewamy piosenkę i gramy na pianinie .
Uwielbiam to, że pomaga prawdziwemu fortepianowi
60 Parsecs! 어드벤처 uel
Wiktor
Dobre sterowanie, ale głośność fortepianu jest nieco słaba, nawet przy maksymalnej głośności tabletu. Organy/gitara/flet grają dość głośno, ale fortepian nie. (Galaktyka, zakładka A)
100,10 zł
Pomiędzy naciśnięciem klawisza a dźwiękiem jest bardzo zauważalne 3 sekundowe opóźnienie. Nie ma żadnych dodatków, a dźwięk jest dokładny. Ale powodzenia, próbując zagrać piosenkę, która ma umiarkowane tempo.
Z mojej strony 🤐 pozdrawiam Michael z mokro, zmienił się czytelnik tego e-maila i nie jest dostępny, dopóki nie mamy miłego dnia, najlepiej na szczęście reszta nie jest w iq
Ta aplikacja jest po prostu FANTASTYCZNA zarówno dla melomanów, jak i dla tych, którzy chcą znaleźć w sobie twórcę. Byłoby fajniej, gdyby były piosenki filmowe... Mam nadzieję, że pojawi się w aktualizacji. Ale jak widzisz nagrane klucze? Również proszę usunąć reklamy. W przeciwnym razie to NIESAMOWITE!! Tak trzymaj!! I proszę, stwórz też aplikację harmonium! 😊.
Opóźniona odpowiedź w kluczowej funkcji.losowe przerwy w dostawie prądu.zbyt wiele dodatków. Dobra 2, ucz się dalej.
To dobry pomysł, ale nie gra jak na prawdziwym pianinie. Gud dla dziecka
Gra jest bardzo łatwa... ciągle się rozwijaj...